Spring til indhold
Hjem » Din video

Din video

Forskellige videoer til forskellige budskaber. Nogle af de meste basale video-typer er anbefalingen, demonstrationsvideoen og en-til-en kundekontakten. Hvad der giver mest mening for dit video projekt, kan vi finde ud af sammen. Det står som regel tydeligt klart hvilken retning dit projekt skal have og hvad der skal til at optagelser, personer og lokaltioner.

Tre eksempler på præsentationsvideo

Der er som regel en manual for hvad vi skal have af ‘skud’ i ‘kassen’. Den laver vi sammen.

Tre forskellige vinkler på at præsentere dig og din virksomhed, dit mål eller dit projekt.

Faglig demonstration

Du skal ikke fortælle at du har styr på fagligheden, men du kan meget vel demonstrere det. Her viser HV Låseteknik hvor let det er at bryde ind af et vindue med hasper.

Firmapræsentation

Fortæl potentielle kunder hvem du er og hvad du laver. Her er det Sweet Samsø der fortæller om deres unikke bolcher, og viser at det er lokale ildsjæle der laver bolcherne.

Afrapportering

I slutningen af et forløb skal du måske fortælle interessenter hvad resultaterne var. Her vises effekten af et fotoprojekt på ydre Nørrebro i boligforeningen AAB.

Her ser du et par priseksempler.

En enkelt video

Fra kr. 1.950 DKK

I stedet for at du skriver hvor god du er, så lad dine kunder tale for dig.

1 time optagelse
1 time redigering

Op til 3 færdige film leveres indenfor 24 timer

Klar til hjemmeside

Inkl. transport i Kbh

Tilfreds eller pengene tilbage garanti

Virksomhedspræsentation

Fra 9.000 DKK

Vis din virksomhed eller dine produkter frem. Fx med interviews og mere acanceret b-roll.

5 timer optagelse
5 timer redigering

Op til 5 færdige færdige film leveres
Klar til hjemmeside

Inkl. transport i Kbh

Tilfreds eller pengene tilbage garanti

Elementer der påvirker prisen på en video

Det er antallet af timer der påvirker prisen direkte. Nogle gange er noget der ser rigtig avanceret ud, ganske simpelt og billigt, mens andre produktioner ser simple ud men kræver en masse redigering. Derfor finder vi i fællesskab ud af hvor omfattende dit projekt er.

Video har aldrig været lettere

I modsætning til tekster, kan du med video vise præcis hvem du er og hvorfor kunder skal handle med dig. Med video på din hjemmeside, bliver du mere synlig, ikke bare på siden, men også på søgemaskinerne. Det kan jo mærkes på bundlinien.

Din chance for at ligge på Googles forside bliver 53x større, når du har video på din hjemmeside.
Forrester Research, Januar 2009

Jeg hjælper små og mellemstore virksomheder med at få en mere levende netprofil med video. Med videoer der viser nøjagtigt hvem du er, hvad du kan og hvorfor dine potentielle kunder skal vælge netop dig. Videoer, der gør ikke bare dig men også din virksomhed synlig – og som gør en synlig forskel.

Video er en af ​​de mest effektive måder at markedsføre din virksomhed. Det vil øge trafikken til dit websted, forbedre konverteringsraten og give dig mere salg. Professionelle videoer plejede at være dyre, tidskræv

Få et gratis tilbud til din video

Ønsker du et uforpligtende og gratis tilbud på din opgave, så tøv ikke med at kontakte mig.

On location eller i studie

Det bedste videoer er skudt on-location, altså lige der hvor du er. Der kan nogle gange være brug for ekstra rolige omgivelser, og til det, kan vi bruge video rummet hos NetProfil. Det er et studie hvor lyd og lys kan styres mere end ude i den virkelige verden.

Jeg bruger softbokse til belysning og rummet er med lydloft så din stemme kan isoleres og høres ordentligt i den færdige video.

Der kan også optages voiceovers.