Din video 2018-03-20T23:04:15+00:00

Forskellige videoer til forskellige budskaber. Nogle af de meste basale video-typer er anbefalingen, demonstrationsvideoen og en-til-en kundekontakten.

Tre eksempler på præsentationsvideo

Tre forskellige vinkler på at præsentere dig og din virksomhed, dit mål eller dit projekt.

Faglig demonstration

Du skal ikke fortælle at du har styr på fagligheden, men du kan meget vel demonstrere det. Her viser HV Låseteknik hvor let det er at bryde ind af et vindue med hasper.

Firmapræsentation

Fortæl potentielle kunder hvem du er og hvad du laver. Her er det Sweet Samsø der fortæller om deres unikke bolcher, og viser at det er lokale ildsjæle der laver bolcherne.

Afrapportering

I slutningen af et forløb skal du måske fortælle interessenter hvad resultaterne var. Her vises effekten af et fotoprojekt på ydre Nørrebro i boligforeningen AAB.

Videoproduktion har aldrig været billigere

Teknologien har demokratiseret videoproduktion, så det nu er muligt for enhver virksomhed at få produceret video for et meget lille budget. Alle videoer er unikke og det er forløbet også. Antallet af locations, omfanget af manuskriptforfatning, hvor mange dage det tager at optage, brugen af speak, brugen af animationer påvirker alle den samlede pris på dit projekt.

Elementer der påvirker prisen

Det er antallet af timer der påvirker prisen direkte. Nogle gange er noget der ser rigtig avanceret ud, ganske simpelt og billigt, mens andre produktioner ser simple ud men kræver en masse redigering.

Få et gratis tilbud

Ønsker du et uforpligtende og gratis tilbud på din opgave, så tøv ikke med at kontakte mig.

Anbefalings videoen

kr.1895
  • I stedet for at du skriver hvor god du er, så lad dine kunder tale for dig.

Ansigt til ansigt

kr.1895
  • Kan du finde ud af at tale til dine kunder, hvorfor så ikke gøre det på en video og nå ud til flere.

Præsentation

kr.1895
  • Vis din virksomhed eller dine produkter frem.

Case

Hvad gør du, når du har 24 timer til at lave en video med virale kvaliteter? Opgaven lød på at overbevise folkene bag SEOktoberfesten om at man var passioneret omkring SEO og ville bringe noget fagligt med sig til arrangementet. En hurtig brain-storm over skype med kunden bragte hurtigt ideerne på banen, og så skulle der hurtigst muligt laves merteriale til at belyse præmissen ‘hvordan vil det se ud hvis man link-buildede i virkeligheden”‘. En formiddag i et storcenter dannede baggrunden for videoen.