Spring til indhold
Hjem » Hjemmeside og webshop

Hjemmeside og webshop

NetProfil leverer den gennemprøvede og mobilvenlige hjemmesideløsning du har brug for, hvis du ønsker at konvertere besøgende til betalende kunder. Der er rigtig mange ting du kan og skal gøre for at få en effektiv hjemmeside til at understøtte din forretning. Tre meget basale ting som skal være i orden, er at hjemmesiden ser godt ud, at koden også er i orden og at den kan ses på mobile enheder.

Professionelt design

Din hjemmeside kommer til at se super flot ud, så det garanteret giver dig opkald, emails og konverterer dine besøgende til kunder. Jeg gør meget ud at at gøre din hjemmeside til en kunde magnet, og sørger for at de har let ved at komme i kontakt med dig for at købe eller bestille dine ydelser. De flere henvendeler skaffer jeg ved at sørge for at din hjemmeside har en masse af de rigtige elementer som tydelig kontaktinformation og let tilgængelig kontaktformular.

soegemaskineoptimering

Søgemaskine optimeret

Indholdet på din hjemmeside bliver optimeret og struktureret på en sådan måde, at søgemaskinerne nemt kan afkode hvad der står på din hjemmeside. Jeg bruger dine nøgleord i overskrifter og metabeskrivelser. Jeg laver billedoptimering og sørger for en korrekt semantisk markup af dit indhold.

Mobilvenlig

Jeg laver brugervenlige og professionelle  hjemmesider der også kan læses på mobilen, eller en tablet, så folk ikke behøver sidde foran en computer for at få glæde af din hjemmeside. Det hedder responsive design. Det er på det mobile område at der er størst fremgang i online salg lige nu.

En hjemmeside består af mange elementer, som du kan vælge til

Derfor har du mulighed for at vælge en række tillægsydelser til. Der er tale om ydelser der kan hjælpe din hjemmeside mere synlig og få flere kunder.

  • SEO optimeret tekstforfatning
  • Billedbehandling
  • Google Ads annoncering
  • Google My Business
  • Søgemaskineoptimering
  • Ekstra sprog til siden
  • Design af nyt logo
  • Webshop
  • Webshop produktbilleder
  • Videoproduktion

Gennemsigtighed

Jeg laver åbne systemer, hvor andre kan tage over fra mig. Derfor er du ikke fastlåst til mine services, når det gælder teknikken. Du har altid 100% adgang til dine data. Der er ingen hemmeligheder, kun hårdt arbejde og masser af erfaring.

Hvad koster en ny hjemmeside?

Prisen varierer rigtig meget. Har du billeder og tekster klar, og har tænkt over strukturen på din nye hjemmeside, så kan du skære en betydelig sum af budgettet. Jo mere du hjælper og er til at få fat på, jo billigere er det.

Ofte er mine kunder på bar bund når det gælder indhold til deres hjemmeside, og her tager jeg over og skriver teksterne til deres landingssider. Det kræver flere timer fra min side, men så behøver du ikke bekymre dig om teksterne er søgemaskineoptimere eller kan lave besøgende om til kunder.

Skal ikke bare se godt ud, men også konvertere

Din nye hjemmeside skal ikke bare se godt ud, den skal også få de besøgende til at tage de handlinger du ønsker. Er du en bilforhandler, kunne det være at de bestiller en prøvetur. Er du tandlæge, så kan det være et opkald og bestille en tid. Er du fertilitetklinik kan det være at downloade dit informationsmateriale. Er du en e-shop så kan det endlige køb være den ønskede handling.

Når en besøgende på din hjemmeside tager en handling du gerne vil have dem til hedder det en konvertering, og i sidste ende skal din hjemmeside hjælpe med at lave konverteringer.

Produktbilleder til hjemmeside og webshop

Uanset hvilken type produkt du sælger, er det en fordel at præsentere det bedst muligt – og det gør du ved hjælp af flotte produktbilleder. Ved at få taget professionelle varebilleder får du bl.a. skarpe og tydelige billeder, flotte vinkler og ensartede baggrunde. Alt sammen noget, der signalerer god kvalitet over for dine kunder.

Billige produktbilleder

For en billig pris kan du få taget et produktbillede. Prisen for produktfotografi er afhængig af, hvor meget efterbehandling du ønsker og om der skal leveres en photoshopfil. Se priserne på produktfotografering nedenfor.

Fotos til digitale produkter

Er dit produkt digitalt, kan du få lavet rendringer der ligner ægte produkter. Digitale produkter sælger bedre, når de ligner noget i den fysiske verden.

Gode billeder af dit produkt vil øge dit salg

For dig, der sælger et fysisk produkt, er professionelle produktbilleder en investering, der hurtigt bliver tjent ind igen – og måske endda flere gange.

Kunden skal føle, at de nærmest står med produktet i hånden. Bare ved at se billedet af dit produkt.

Simpelt flow til dine produktbilleder

Når vi har aftalt opgaven, sender du de relevante produkter, der skal fotograferes, til mig. Jeg fotograferer dine produkter, og inden jeg sender dine produkt retur til dig, vil du modtage dine produktbilleder. Vi overfører typisk billederne via WeTransfer, og du kan godkende billederne inden vi sender dine varer tilbage til dig.