Din video

:/Din video
Din video 2017-06-22T17:31:49+00:00

Forskellige videoer til forskellige budskaber. Nogle af de meste basale video-typer er anbefalingen, demonstrationsvideoen og en-til-en kundekontakten.

Tre eksempler på præsentationsvideo

Tre forskellige vinkler på at præsentere dig og din virksomhed, dit mål eller dit projekt.

Faglig demonstration

Du skal ikke fortælle at du har styr på fagligheden, men du kan meget vel demonstrere det. Her viser HV Låseteknik hvor let det er at bryde ind af et vindue med hasper.

Firmapræsentation

Fortæl potentielle kunder hvem du er og hvad du laver. Her er det Sweet Samsø der fortæller om deres unikke bolcher, og viser at det er lokale ildsjæle der laver bolcherne.

Afrapportering

I slutningen af et forløb skal du måske fortælle interessenter hvad resultaterne var. Her vises effekten af et fotoprojekt på ydre Nørrebro i boligforeningen AAB.

Teknologien har demokratiseret videoproduktion, så det nu er muligt for enhver virksomhed at få produceret video for et meget lille budget. Alle videoer er unikke og det er forløbet også. Antallet af locations, omfanget at manuskriptforfatning, hvor mange dage det tager at optage, brugen af speak, brugen af animationer påvirker alle den samlede pris på dit projekt.

Det er antallet af timer der påvirker prisen direkte. Nogle gange er noget der ser rigtig avanceret ud, ganske simpelt og billigt, mens andre produktioner ser simple ud men kræver en masse redigering.

Ønsker du et uforpligtende og gratis tilbud på din opgave, så tøv ikke med at kontakte mig.

Anbefalings videoen

I stedet for at du skriver hvor god god du er, så lad dine kunder tale for dig. Når nogen er villige til at stille sig op og anbefale dig, så må der være noget om snakken.

Case

Hvad gør du, når du har 24 timer til at lave en video med virale kvaliteter? Opgaven lød på at overbevise folkene bag SEOktoberfesten om at man var passioneret omkring SEO og ville bringe noget fagligt med sig til arrangementet. En hurtig brain-storm over skype med kunden bragte hurtigt ideerne på banen, og så skulle der hurtigst muligt laves merteriale til at belyse præmissen ‘hvordan vil det se ud hvis man link-buildede i virkeligheden”‘. En formiddag i et storcenter dannede baggrunden for videoen.